Balls of Steel: FC Utrecht Stress Management Clinic

Learn from professional athletes

tot

Stress en motivatie zijn twee belangrijke factoren tijdens je studie of wanneer je iets nieuws probeert op te starten. Als je je stress onder controle kunt houden en gemotiveerd blijft, is je leven vaak een stuk overzichtelijker! Dit is echter niet gemakkelijk. Tijdens Balls of Steel delen topsporters hoe ze omgaan met stressvolle situaties en hoe ze gemotiveerd raken, zelfs als het even tegenzit.

Programma

Tijdens dit evenement leer je van topsporters en coaches technieken die je helpen beter met stress om te gaan en je motivatie terug te winnen. De middag wordt afgetrapt door een speler van FC Utrecht die je meeneemt door zijn dag. Daarna kun je deelnemen aan de workshops, we verzorgen twee actieve en twee informatieve workshops. Moeilijke keuze? Geen stress! Want je mag er twee kiezen. 

De workshops waaruit je kunt kiezen zijn:

  1. Dag uit het leven van een topsporter - Rondleiding door het stadion en ademhalingsoefeningen
  2. Kickboksen - Maak jezelf weerbaar en leer van je eigen gedachten
  3. Vitaliteitslab - Gezond zijn, wat is dat eigenlijk? Duik in het brein en leer hoe het werkt. 
  4. Mindfullness - Hoe kom je in de "flow" zoals Lebron James en Novak Djokovic.

Het evenement vindt plaats in Stadion Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. Tickets kosten €5 en zijn inclusief deelname aan twee workshops en drankjes (koffie, thee en water).

KOOP JE TICKET

Giveaway

Onder de tickethouders verloten we 2x twee kaarten voor een wedstrijd van FC Utrecht! Winnaars kunnen kiezen uit meerdere wedstrijden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door het LEG's facultaire Back to Better Fonds, onderdeel van het Nationaal Onderwijsprogramma (NPO).

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Stadion Galgenwaard - Van der Lindenzaal
Entree
€5
Aanmelden

Kies je workshops en koop je ticket.