6 november 2017 van 18:30 tot 21:30Career Services

Avondtraining Bewust & effectief werken (Nederlandstalig)

Een agenda vol met taken en verantwoordelijkheden: is dat voor jou ook een bekend fenomeen? Hoe zorg je dat je inspanningen effectief en efficiënt zijn én dat je zelf in balans blijft met alles wat op je afkomt?

In deze training ga je aan de slag met een aantal modellen en inzichten uit het timemanagement. Deze helpen om taken te prioriteren en te ordenen. We maken onderscheid tussen wat urgent en wat belangrijk is en oefenen met een methode om ‘zaken gedaan te krijgen’.  Daarnaast onderzoeken we welke werkstijl bij jou past, zodat alle voordelen ervan kunt benutten en de valkuilen (zoveel mogelijk) kunt voorkomen.

Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen. Bewust en effectief!

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Rutger-Jan Scholtens

Geen

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
6 november 2017 18:30