AI in Sustainable Cities

tot

AI technologieën hebben het potentieel om de stad en zijn infrastructuur duurzamer, slimmer en efficiënter te maken. Welke rol spelen AI technologieën in de transformatie naar duurzamer stedelijk leven? Hoe zal AI de relatie tussen burgers en hun omgeving herdefiniëren naarmate het meer en meer ingebed raakt in de stedelijke infrastructuur? Hoe kan AI gestuurde besluitvorming transparant en verantwoordelijk zijn?

Graag nodigen wij u uit voor het gezamenlijke evenement van Transforming Cities en Science for Sustainability op donderdag 23 maart om 15:30 in het Grand Café van het Vening Meineszgebouw A dat in het teken zal staan van het thema 'AI in duurzame steden'.

Luke Hespanhol van de Universiteit van Sydney zal spreken over het gebruikersgerichte ontwerp van hybride stedelijke omgevingen. Marco Pellegrino van het  AI & Sustainability Lab van de Universiteit Utrecht zal zijn project presenteren waarin hij multi-agent simulaties van duurzame mobiliteitsoplossingen in steden maakt. Nanna Verhoeff en  Michiel de Lange zullen reflecteren op de implementatie van AI in duurzame steden en het gebruik van AI voor het optimaliseren van interventies voor een duurzame stad.

This event is organized by:

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Vening Meinesz building A, Grand Café (on the left behind the cafeteria)
Entree
Free
Aanmelden

Please register using this form.