Afdeling Onderwijs- en Studentenzaken niet/beperkt bereikbaar

Van tot

Sluiting en bereikbaarheid OSZ rond jaarwisseling

Tussen 22 december 2023 en 8 januari 2024 is de afdeling Onderwijs- en studentenzaken niet of beperkt bereikbaar.

OSZ gesloten

De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken is gesloten van 23 december 2023 t/m 3 januari 2024. In deze periode zal er geen e-mail worden gelezen/beantwoord en is de infotelefoon niet bereikbaar.

Beperkt bereikbaar

Op vrijdag 22 december 2023, donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2024 is OSZ beperkt bereikbaar en worden alleen de volgende mailboxen gescand op urgente mail:

Masteradmissions

De mailbox van de masteradmissions (Masteradmissions.vet@uu.nl) wordt eenmalig op urgente mail gescand op 5 januari (dus niet op 4 januari).

Automatisch afstuderen december 2023

Het automatisch afstuderen is in de maand december niet op de laatste donderdag van december, maar de donderdag ervoor: donderdag 21 december 2023.

Infotelefoon

Op donderdag 4 januari kun je de infotelefoon bereiken op het gebruikelijke moment.

Studieadviseurs

De studieadviseurs zijn afwezig in week 52 van 2023 en beperkt aanwezig in week 1 van 2024 (zie de opties in de digitale afsprakenkalender).

Weer volledig bereikbaar

Vanaf maandag 8 januari 2024 zijn we weer volop in bedrijf!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd