Ademhaling en Cold Exposure (online, Engels)

tot

Breathwork wordt om verschillende redenen beoefend. Bijvoorbeeld: in meerdere circuits en disciplines wordt het gebruikt als een hulpmiddel voor zelfoptimalisatie en zelfverbetering. In onze  Hour of Power gaan we enkele ademhalingsoefeningen delen die de focus zullen verbeteren en stress zullen verminderen, dit zal je  cognitieve prestaties en zelfbewustzijn verbeteren. We zullen een livestream delen, zodat je vanaf elke plek met ons mee kunt doen en kunt ervaren hoe gemakkelijk toepasbaar en effectief deze technieken zijn!

Door een koude douche te nemen zul je:

• de kou als een stressfactor gebruiken om ongemak te omarmen,
  • leren over de (negatieve) effecten van bepaalde ademhalingspatronen,
  • ademhalingstechnieken die stress verminderen ervaren,
  • je cognitieve prestaties verbeteren!

En je krijgt dat allemaal gewoon door je telefoon of computer te gebruiken vanuit huis! Zorg voor een rustige ruimte waar je lekker kunt liggen en/of zitten en geniet van de kracht van je adem! En na al dat ademen ben je klaar voor een koude douche!

Voor wie?
Alle UU studenten

The Ice Guys Tribe

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Student Development en Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Heb je vragen, stuur dan een mail naar studentwellbeing@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd