Aanmelddeadline honoursprogramma's Descartes College en het Da Vinci Project

Van tot
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd

Zoek je een extra uitdaging naast je studie?

Sta je bekend om je honger naar kennis, heb je een kritische houding en doorzettingsvermogen? Of wil je dat juist graag leren? Meld je dan aan voor één van onze interdisciplinaire bachelor honoursprogramma's. Je kunt kiezen uit het Descartes College en het Da Vinci project. Deze programma's kun je volgen naast je reguliere bachelor studie.

Descartes College

Wil je ontdekken hoe wetenschappers uit verschillende disciplines actuele vraagstukken oplossen? Dan is het Nederlandstalige honoursprogramma Descartes College (30 EC) wat voor jou. Je maakt gedurende twee jaar kennis met topwetenschappers van verschillende vakgebieden van de Universiteit Utrecht, denkt na over jouw eigen rol als wetenschapper en ontdekt hoe wetenschappers uit verschillende disciplines soms ook samenwerken om vraagstukken van deze tijd op te lossen. Klik hier voor meer informatie over het Descartes College.

Da Vinci Project

Ben je op zoek naar een interdisciplinaire honourscursus over duurzaamheid? In het Engelstalige Da Vinci Project overstijg je facultaire grenzen. In dit kortlopende honoursprogramma (10 EC) werk je samen met studenten en wetenschappers van andere vakgebieden aan vraagstukken op het gebied van duurzaamheid. Klik hier voor meer informatie over het Da Vinci Project.