26 maart 2019 van 15:00 tot 17:00

383e Dies Natalis Universiteit Utrecht

Dinsdag 26 maart 2019 viert de Universiteit Utrecht haar 383e Dies Natalis in de Domkerk. Je kunt je tot 5 maart inschrijven om de viering bij te wonen.

Onderwijs voor het leven
Het thema van de diesviering is ‘Onderwijs voor het leven’. Daaruit spreekt de ambitie van de Universiteit Utrecht om tijdens de reguliere opleidingen studenten breed te willen toerusten voor een rol in de samenleving. Maar het leren houdt niet op na het behalen van een diploma. We leren ons leven lang. Daarom ontwikkelen we een flexibel en sterk onderwijsaanbod voor diverse groepen in verschillende fasen van hun leven en loopbaan.

Programma
De diesrede met de titel: The role of the teacher in tomorrow’s world? zal worden gehouden door professor Sari Lindblom, vice-rector of the University of Helsinki. Tijdens de diesviering worden tevens twee eredoctoratende Docentenprijs, de prijs Jong Docententalent en de prijs voor de Alumnus van het jaar uitgereikt.

Begindatum en -tijd
26 maart 2019 15:00