25 juni – Shaping the Future of Health in The Netherlands and Beyond

tot

Het institute 4 Preventive Health (i4PH), onderdeel van de EWUU alliantie, zet zich in voor het bevorderen van een dynamische en onderling verbonden gemeenschap. Onze missie is duidelijk: baanbrekend onderzoek stimuleren door het opbouwen van samenwerkingen die institutionele grenzen overstijgen. We erkennen het belang van verbindingen tussen diverse "preventive health” gemeenschappen. Daarom organiseren we Community Get-Togethers, waarbij onderzoekers van alle EWUU-partners en daarbuiten samenkomen voor informatieve netwerk sessies.

25 Juni 12:00 – 16:30, Akoesticum, Ede

Doe mee met een transformatief evenement gericht op het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en daarbuiten. WUR, het institute 4 Preventive Health, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit nodigen u uit voor een inzichtelijke discussie over het bevorderen van innovatie op het gebied van voeding en gezondheid. Ontdek baanbrekend onderzoek en neem deel aan interactieve sessies gericht op het ontwikkelen van bruikbare strategieën. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een gezondere toekomst voor iedereen.

12.00u Inloop met lunch
13.00u Opening van de dag

• Introductie KB37 Gezonde en Veilige Voedselsystemen
  • Introductie Institute 4 Preventive Health
  • Keynote lectures: Uitdagingen rondom het thema gezondheid, belang van preventie en beleid en de complexiteit van vraagstukken. O.a. keynote van Wouter Boon: Transitie naar een meer preventieve gezondheidszorg.

In zijn lezing zal Wouter Boon een inleiding geven op de concepten afkomstig uit transitiestudies die helpen begrijpen hoe de transitie naar preventieve gezondheidszorg begint, wat de belangrijkste uitdagingen zijn en wat er nodig is om deze uitdagingen te overwinnen.

14.00u Pauze, mogelijkheid tot netwerken
14.30u Drie verschillende workshops

• Gezonde Start - geleid door Edith Feskens
  • Gezonde Leefomgeving - geleid door Marleen Onwezen
  • Duurzame Gezondheid & Voeding - geleid door Diederik Esser

15.30u Korte pauze
15.45u Plenaire sessie, terugkoppeling van de workshops
16.00u (Netwerk)borrel

Meld je aan

Houd er rekening mee dat de plaatsen voor dit evenement beperkt zijn. Uw registratie is definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van de organisatoren van dit evenement.

Meld je nu aan
Begindatum en -tijd