Van 13 februari 2019 09:00 tot 14 maart 2019 17:00

100 Jaar Luchtvaart Challenge

Bedenkt ideeën voor duurzame luchtvaart

Tijdens de 100 Jaar Luchtvaart Challange bedenk je verrassende ideeën voor duurzame luchtvaart in 2050 en krijg je de unieke gelegenheid dit te presenteren aan de luchtvaart sector op een exclusief jubileum.

Waarom deze uitdaging?

In 2019 bestaan KLM, NLR en GKN Fokker 100 jaar en dat wordt gevierd op een exclusief jubileum met bestuurders, CEO’s en andere kopstukken uit de luchtvaartsector. Tijdens de 100 Jaar Luchtvaart Challenge bedenken studenten verassende ideeën voor een duurzame luchtvaart in 2050 én krijgen zij de unieke kans om deze op dit jubileum te presenteren aan de top van de luchtvaartsector! We stellen interdisciplinaire teams samen en zijn dus op zoek naar studenten met elke studieachtergrond.

Doe mee en...

• Bedenkt ideeën onder proffessionele begeleiding
  • Presenteer op een exclusief jubileum
  • Doe mee aan een Masterclass gegeven door experts.
  • Draag bij aan de duurzame transitie in Nederland

Registratie

Registeer tot 13 februari op 100jaarluchtvaartchallenge.nl. Hier vindt je meer informatie over het programma van de uitdaging en over het exclusieve jubilieum. Let op, je kunt alleen registreren als je Nederlands spreekt!

Contact

Heb je vragen betreffende de 100 Jaar Luchtvaart Challenge? Contact SustainableMotion via info@sustainablemotion.nl.

Begindatum en -tijd
13 februari 2019 09:00